شما میتوانید به صورت شبانه روزی با شماره 0253145 تماس بگیرید|info@minadc.ir
بارگذاري...
سوالات متداول2023-06-01T10:44:05+00:00

پاسخ سوالات خود را در این صفحه ببینید

در صورتی که پاسخ سوال خود را در موارد زیر پیدا نکردید می توانید از طریق صفحه مشاوره رایگان سوال خود را با ما در میان بگذارید

آیا جرمگیری برای دندان ضرر دارد2023-06-01T10:43:00+00:00

جرم گیری دندان  ها خدمتی در دندانپزشکی برای حذف پلاک های دندانی جرم دندانی یا کلکولوس و تمیز کردن بهش لیگامان بافت همبند اطراف ریشه دندان می باشد و در بخش بندی های دندانپزشکی جزوی است خدمات پریودنتال(مربوط به لثه) می باشد. جرمگیری باعث از بین رفتن بوی بد دهان، جلوگیری از احتمال پوسیدگی دندان ها، بیماری های لثه و نیز افزایش سلامت کلی دهان و دندان می شود.پلاک دندانی: لایه ای متشکل ا بزاق، باکرتری ها و دبری های دهان است که به سطح دندان می چسبد و با رعایت بهداشت روزانه به راحتی تمیز می شود.جرم دندانی یا کلکولوس: پلاک معدنی شده ای است که در نتیحه رعایت نکردن بهداشت روزانه و باقی ماندن طولانی مدت پلاک میکروبی ایجاد می شود. جلوگیری از تشکیل آن به حذف روزانه پلاک میکروبی نیازمند است که در صورت رعایت نکردن بهداشت شخصی روزانه برای دهان و دندان نیازمند جرمگیری برای بیمار قطعی خواهد شد.جرم بالای لثه (Supragingiva) همان جرم بالای مارجین لثه است که زردرنگ است و جرم زیر لثه (Subgingiva( زیر مارجین لثه قرار دارد که اغلب قهوه ای رنگ است.

مراقبت های بعد از کشیدن دندان2023-05-28T10:41:39+00:00

مراقبت های مهم در روز های اولیه بعد از جراحی و کشیدن دندان

درست است که روز بعد از مراجعه به دندانپزشک، میزان خونریزی و درد به شدت کاهش پیدا می کند ولی نباید فراموش کنید که همچنان وضعیت لثه در حالت ناپایدار و ضعیف است. کوچکترین فشار و بی توجهی باعث باز شدن زخم و تشدید ناراحتی می شود. پس با انجام مراقبت های زیر در روزهای بعد، به بهبود کامل لثه کمک کنید:

  • خون آبه و خون ریزی کم در روزهای بعد محتمل است. اما نباید آب دهان را به شدت به بیرون پرتاب کنید ( تف کنید ). توصیه میشود مقداری آب دهانتان کنید و سپس دهان را بدون اعمال فشار خالی کنید. در مواردی که دسترسی به جایی نبود، بهتر است آب دهان را در این شرایط قورت دهید.

  • ۴۸ ساعت اول بعد از جراحی و کشیدن دندان، محل مورد نظر را مسواک نزنید. اما از روزهای بعد می توانید به صورت ملایم و با احتیاط به تمیز کردن محل زخم با مسواک بپردازید.

  • در ۴۸ ساعت اول بهترین تغذیه برای فرد نوشیدنی های خنک است و از خوردن غذاهای سفت و همچنین نوشیدنی های داغ باید جلوگیری شود.

  • دوره درمان را تکمیل کنید و با توجه به اینکه دیگر درد ندارید، مصرف دارو را قطع نکنید. داروها را متناسب با دوز و زمان مشخص شده توسط پزشک استفاده نمایید. استفاده خودسر از داروهای تجویز نشده یا بیشتر از مقدار تجویز شده، ممنوع می باشد.

  • در صورت تورم شدید بر اثر جراحی های زیاد نیاز است که متخصص برای شما از آمپول ضد التهاب استفاده کند. معمولا بعد از ۳روز از تزریق آمپول، تورم و التهاب برطرف می گردد.

مراقبت های بعد از ترمیم دندان2023-05-28T10:40:20+00:00

روش های مراقبت از دندان بعد از ترمیم و پر کردن

ابتدایی ترین قدم در مورد دندان های پرشده، احتیاط های لازم در زمان سفت شدن پر کننده می باشد. بسته به اینکه دکتر از چه ماده ای برای پر کردن دندان استفاده کرده باشد، زمان سفت شدن آن متفاوت خواهد بود. در مورد دندان هایی که با طلا و خدمات ترمیمی و زیبایی ساخته می شوند این زمان بین ۲۴ الی ۴۸ ساعت می باشد. اگر برای پر کردن دندان از مواد سرامیکی استفاده شده باشد بلافاصله عملیات سفت شدن نیز انجام می گیرد. دندان هایی که با گلس آینور نیز پر می شوند بعد از ۳ ساعت به سفتی مناسبی می رسند اما احساس سفتی آنها برای فرد، نزدیک به ۴۸ ساعت طول می کشد.

مورد بعدی زمان بی حسی است. تا زمانی که دندان شما بی حس است باید از خوردن و آشامیدن پرهیز کنید. خوردن و آشامیدن در زمان بی حسی چند مشکل را برای فرد بوجود می آورد. از جمله اینکه درک درستی از دمای نوشیدنی یا خوراکی ندارد و ممکن است داغ تر از مقدار مشخص باشد و باعث سوختگی گلو و زبان شود. از طرفی به دلیل بی حسی احتمال گاز گرفتن زبان یا دیواره های دهان وجود دارد. همچین شما درک درستی از میزان سفت شدن ماده پر کننده ندارید و احتمال فشار زیاد به آن وجود دارد.

مصرف مسکن با تجویز دکتر، برای زمانی که اثر بی حسی از بین می رود. در مواردی که ممکن است فرد دارای درد و حساسیت باشد، متخصص دندانپزشکی برای او مسکن هایی تجویز می کند که باید به صورت مرتب طبق برنامه زمانی مصرف شوند.

مراقبت های بعد از عصب کشی2023-05-28T10:36:42+00:00

نکات مراقبتی بعد از عصب کشی دندان

رعایت این نکات کمک می کند هم دوره نقاهت سریع طی شود و هم فرآیند درمان بهترین بازدهی ممکن را برای فرد ایجاد کند. از جمله مهم ترین مراقبت هایی که متخصص به شما توصیه خواهد کرد می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • عدم مصرف نوشیدنی یا خوردن انواع خوراکی تا زمان برطرف شدن کامل بی حسی عمل عصب کشی. در این زمان امکان گاز گرفتن کناره های دهان و یا زبان وجود دارد و به همین دلیل افراد را از خوردن و آشامیدن منع می کنند.

  • استفاده از نخ دندان و مسواک زدن از امور تاکیدی بعد از عصب کشی می باشد. در مواردی که عصب کشی همراه با پانسمان نیز باشد محدودیت هایی در این موارد خواهید داشت.

  • عدم خوردن خوراکی و غذاهای سفت در زمانی که ترمیم دندان انجام نشده است. بین عصب کشی و ترمیم کامل دندان یک وقفه و فاصله زمانی وجود دارد که در آن احتیاط در خورد خوراک، ضروری است.

  • در مواردی که عصب کشی همراه با پانسمان است، نسبت به از بین رفتن مقداری از آن نگران نباشید، اما اگر پانسمان به طور کامل از محل خود خارج شد، نیاز است به دندانپزشک خود اطلاع دهید.

  • روز اول بعد از عصب کشی بهتر است به صورت نیم خیز استراحت کنید تا گردش خون و فشار در صورت و سر کمتر باشد.

در صورتی که پاسخ سوالات خود را در لیست بالا پیدانکردید میتوانید از طریق چت آنلاین که در گوشه صفحه قراردارد سوال خود را بپرسید یا از بخش مشاوره رایگان با مشاوران ارتباط برقرار کنید

درباره کلینیک

بخش اسلایدینگ بار را میتوانید فعال یا غیر فعال کنید و هر ابزارکی را میتوانید در این قسمت فراخوانی کنید و همچنین می‌توانید در این قسمت از کدهای HTML نیز استفاده کنید.
اسلایدینگ بار دارای 4 ستون هستش که شما میتوانید در 1 ، 2، 3 و یا 4 ستون محتوای خودتون رو قرار بدید. میتوانید رنگ پس زمینه رو تغییر بدید، رنگ جداکننده ستون‌ها و همچنین حالت شیشه‌ای رو فعال کنید، خط بالایی را فعال کنید یا بطوری کلی در موبایل یا PC غیر فعالش کنید. با آوادا هرکاری ممکنه فقط باید بخواهید.

مشاوره رایگان

مشاوره رایگان کلینیک دندانپزشکی مینا

"*" indicates required fields

مشخصات فردی*
چکیده ای از سوال خود را وارد کنید